خرما خشک زاهدی موجب از بین رفتن لک های پوستی می شود

گوشت نرم و به راحتی هضم و کربوهیدرات های ساده مانند فروکتوز و دکستروز خرمای تازه را تشکیل می دهند. در صورت مصرف، آنها به سرعت انرژی را دوباره پر می کنند و بدن را تقویت می کنند.

خرما خشک زاهدی دارای خواص ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد ویروسی و همچنین به دلیل دارا بودن فنول بالا، توانایی پیشگیری از التهاب مزمن و سایر اختلالات را دارد.

تانن ها، نوعی آنتی اکسیدان پلی فنولیک فلاونوئیدی تقویت کننده سلامت، دارای اثرات ضد عفونی، ضد التهابی و ضد خونریزی (جلوگیری از خونریزی آسان) هستند.

خرما

فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی مانند بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین می توانند از سلول ها و سایر ساختارهای بیولوژیکی در برابر اثرات مضر رادیکال های بدون اکسیژن محافظت کنند.

در نتیجه، گزارش شده است که مصرف خرما در برابر بدخیمی های روده بزرگ، پروستات، سینه، آندومتر، ریه و پانکراس محافظت می کند.

Zea-xanthin در برابر دژنراسیون ماکولا وابسته به سن ، که در بین افراد مسن شایع است، محافظت می کند. پتاسیم جزء ضروری مایعات سلولی و بدن است که به تنظیم ریتم قلب و فشار خون کمک می کند و از این رو در برابر سکته و بیماری عروق کرونر قلب محافظت می کند.

 

خرما به دلیل دارا بودن فیبر و فنول بالا می تواند به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و تنظیم سیستم ایمنی بدن کمک کند. فنولیک های تولید شده از خرما به دلیل خاصیت تعدیل کننده ایمنی ضد آلرژیک می توانند پاسخ ایمنی بیش از حد حساس را کاهش دهند.

واکنش‌های ضد التهابی توسط تنظیم مسیرهای پیش‌التهابی ایجاد می‌شوند که یکی از ویژگی‌های تعدیل‌کننده ایمنی فنولیک‌ها است.

خرما می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در رژیم غذایی انسان باشد و به دلیل محتوای غذایی منحصر به فرد خود می تواند نقش مهمی در سلامت و تغذیه انسان ایفا کند.

خرما شامل انواع مواد کاربردی و زیست فعال مانند کاروتنوئیدها، آنتوسیانین ها، فنولیک ها، آنتی اکسیدان ها و فیبرهای غذایی است که همگی دارای ویژگی های ضد تومور، ضد زخم، ضد میکروبی و تعدیل کننده ایمنی هستند.

علاوه بر این، خرما به عنوان یک غذای مغذی و کاربردی در نظر گرفته می شود. در مقایسه با رژیم غذایی معمولی، چند عدد خرما می تواند نیاز روزانه ما به مواد مغذی را برآورده کند. در نتیجه مصرف خرما به شدت تشویق می شود.