پیدا شدن آجیل چهار مغز اعلا در موزه ی تهران

بادام هندی که به دلیل شکل نیمه ماه خود قابل تشخیص است، یک آجیل چهار مغز اعلا و یک مهره درختی قهوه ای روشن است که در آب و هوای نیمه گرمسیری رشد می کند. بادام هندی طعمی شیرین و ملایم دارد که آن را برای مصرف خام یا بو داده عالی می کند.

بادام هندی نیز جزء اصلی بسیاری از دستور العمل های گیاهی و وگان است و می توان از آن برای تولید پنیر بادام هندی وگان یا کره بادام هندی استفاده کرد.

بادام هندی در مقایسه با سایر مغزها فیبر بسیار کمی دارد، اما برای جبران آن به سختی مواد مغذی با ارزشی ندارد.

بادام هندی حاوی ویتامین E، ویتامین K، ویتامین B6، روی، آهن، سلنیوم، فسفر، منیزیم و مس است. این مواد معدنی و ویتامین ها همگی برای عملکرد سالم بدن ضروری هستند.

یکی از مزایای شگفت‌انگیز بادام هندی، توانایی آن در بهبود بینایی است. بادام هندی حاوی مقادیر زیادی لوتئین و زیگزانتین است، آنتی اکسیدان هایی که از آسیب به ماکولا جلوگیری می کنند.

آجیل

ماکولا ناحیه کوچکی در مرکز شبکیه است که به شما امکان می دهد اشیاء را مستقیماً در مقابل خود به وضوح ببینید.

آنتی اکسیدان های موجود در بادام هندی همچنین به انعکاس اشعه ماوراء بنفش دور از چشم کمک می کند تا خطر آسیب نور را کاهش دهد.

احتمالاً هرگز آجیل ذرت را در بسته آجیل مخلوط ندیده اید. به این دلیل است که آجیل ذرت در واقع آجیل نیست.

آجیل ذرت برشته، برشته یا سرخ شده از نوعی ذرت پرویی به نام کوزکو است.

آجیل ذرت را “آجیل” می نامند زیرا دارای بافتی غنی و ترد مانند آجیل است. آجیل ذرت یک میان وعده خوشمزه و شور درست می کند که جایگزین مناسبی برای چیپس یا چوب شور است.

آجیل ذرت برخی از مزایای سلامتی ذرت را به اشتراک می گذارد، اما ارزش غذایی آنها بسته به نحوه تهیه آنها متفاوت است.

آجیل ذرت سرخ شده نسبت به آجیل ذرت بوداده یا برشته شده محتوای چربی بیشتری دارد، اما طعم لذیذ و دلپذیری خواهد داشت.

آجیل ذرت به اندازه سایر آجیل ها سالم نیستند، اما هنوز دارای برخی فواید تغذیه ای هستند: