آلو خشک منبع غنی پتاسیم است اما آلو بخارا طرقبه حاوی ماده معدنی مرتبط با افزایش فشار خون سالم می باشد. شما می توانید انتظار داشته باشید که برای هر 3.5 اونس آلو بخارا (تقریباً نصف فنجان میوه) حدود 259 میلی گرم پتاسیم مصرف کنید.
یک مطالعه تحقیقاتی که در سال 2013 انجام شد شواهد با کیفیتی را نشان داد که مصرف پتاسیم ممکن است فشار خون بالا را در افراد مبتلا به فشار خون بالا کاهش دهد.
این مطالعه همچنین نشان داد که مصرف بیشتر پتاسیم با کاهش 24 درصدی خطر سکته مغزی مرتبط است.
پتاسیم همچنین یک الکترولیت است که با سایر مواد معدنی مانند سدیم کار می کند تا تعادل مایعات را برای بدن شما فراهم کند.
ممکن است به تنظیم سیگنال های عصبی و انقباضات ماهیچه ای در بدن کمک کند.
آلو بخارا خشک حاوی حدود 2 گرم فیبر غذایی به ازای هر 100 گرم یا 1/2 فنجان میوه است.
نشان داده شده است که فیبر غذایی حرکت غذا را هنگام عبور از دستگاه گوارش شما به تاخیر می اندازد.
بنابراین، باکتری های خوب روده را در روده شما تغذیه می کند، که ممکن است به روده بسیار سالم تری منجر شود.
تریلیون ها باکتری در بدن شما زندگی می کنند که بیشتر در روده ها هستند. آنها برای سلامتی شما بسیار مهم هستند و غذاهایی که می خورید تعیین کننده نوع باکتری هایی هستند که در بدن شما زندگی می کنند.
مطالعات تحقیقاتی نشان میدهد که میکروبیوم روده سالمتر ممکن است خطر چاقی را کاهش دهد.
آلو بخارا خشک حاوی فیبر غذایی محلول و نامحلول است. مطالعات تحقیقاتی نوظهور نشان می دهد که فیبر رژیم غذایی ممکن است مزایای سلامتی بیشتری مانند حفظ سطح قند خون سالم و همچنین سطح کلسترول را فراهم کند.
آلو بخارا حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است که شامل بتا کاروتن و سایر ویتامین های دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد.
آلو بخارا همچنین حاوی فلاونوئیدها است که گروهی از آنتی اکسیدان ها هستند که به طور بالقوه با اثرات مثبت بر بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و دیابت مرتبط هستند.